×

Programma

Vrijdag

Anderkovver // Lank XL

Heb je al eens gehoord van een feestgarantie? Wij garanderen die! Met coverband Anderkovver kan dat namelijk. Muzikaliteit stroomt door het bloed van Raymond, Roger, Maurice, Leon en nog een Raymond. Hun sets zitten vol humor en een toefje chaos. En tja.. DJ Lank XL? Moeten we daar nog iets over zeggen? Vorig jaar heeft hij na Rowwen Hèze werkelijk het hele plafond eraf gedraaid. Ofja, 't is 'open air' dus kan dat wel? Genoeg redenen dus om jouw kaartje te kopen.

Zaterdag

verrassing // verrassing

Met o.a. optredens op Pinkpop, North Sea Jazz en Lowlands is Jett Rebel geen kleine jongen meer. Hij bracht al hits als 'Louise' en 'Tonight' die menig 3FM-luisteraar direct zal herkennen. Hij wordt door velen omschreven als 'man of the future' en dat mag ook wel. In januari 2017 bracht hij nog het album 'Super Pop' uit waar hij, en alleen hij, op te horen is. Deze multi-instrumentalist speelde namelijk alles zélf in, zong dit zelf en was ook zélf de componist! Enfin, een topper dus!

 

Zet naast Jett Rebel nog eens een supertalent als Lucas Hamming en dan besef je toch wel even dat je hier een moddervette line-up hebt neergezet. Afgelopen winter schreef hij voor 3FM Serious Request het anthem 'Are You With Me". Mocht je die plaat niet kennen dan zou je misschien wel de platen 'Mojo Mischief' of 'Never Let You Down' kennen, beiden werden namelijk uitgeroepen tot 3FM Megahit. En als dat het niet was waarvan je hem kent, dan misschien van De beste singer-songwriter van Nederland, waar hij in de finale zat!

 

Last but not least: Hard2Get. Limburgs trots. Een coverband die eigenlijk misschien wel meer is dan een coverband. Ze spelen hit-na-hit en weten hiermee een fijne stemming te creëren. Lijkt ons een ideaal voorprogramma voor de twee grote heren hierboven genoemd. Hard2Get frontman is zelf ook bekend met het programma De beste singer-songwriter van Nederland. Daar maakte hij als Limburger toch furore! De band gaat van hot naar her en speelt muziek van Nielson, gaat door naar Golden Earring en sluit dan af maar Toto. Feest der herkenning dus!

Zondag (familiedag)

Spot aan // EMM // Stan Smeets & band // Original Maaskapel

Als je niet meer weet wat je moet gaan doen op een zondagmiddag, dan moet je gewoon naar ons komen. Je krijgt namelijk gratis een goed gevulde zondagmiddag. Wat krijg je dan vraag je jezelf natuurlijk af? Nou, dat worden Die Original Maaskapelle, Tigre Blanco, Stan Smeets & Band, Harmonie EMM Wessem en Theatergroep "Spot Aan". Goedgevuld toch?

We starten om 11:30u om zo het programma door te laten lopen tot aan 22:30u zodat iedereen weer netjes op tijd naar bed kan om maandag te werken. Wat ook nog leuk is, is dat deze dag geheel gratis is! Je betaalt niks voor al dit leuks.